DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Waardebonnen voor Marijke en de fruitmonsters

Den Helder – De tweede weggeefactie in het kader van 10 jaar Den Helder Actueel is gewonnen door Marijke van der Stoop uit Julianadorp. De waardebonnen voor Elke Dag Versss (Marco’s groenten en fruit) komen snel naar Marijke, haar partner en de drie ‘kleine fruitmonsters’.

Den Helder Actueel bestaat in 2018 precies tien jaar en dat vieren we door gedurende het jaar af en toe iets weg te geven aan onze lezers. Kleine dingen, maar niet minder leuk! Na snoep en fruit is het binnenkort weer tijd voor iets heel anders. Dus blijf de site bezoeken, dan weet je zeker dat je de derde weggeefactie niet mist!

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: