Yoga Studio Den Helder opent haar deuren

2

Den Helder krijgt haar eerste eigen yoga studio. Achter de schermen is hard gewerkt om zaterdag 3 februari de deuren te open voor het publiek. Op deze open dag is iedereen welkom de yogazalen te bezichtigen en geïnformeerd te worden over het gevarieerde aanbod.

“Ik wilde in Den Helder één plek creëren waar diverse yogavormen op het programma staan geschikt voor alle niveaus. Met yoga worden oefeningen gedaan welke de balans tussen lichaam en geest herstellen. Deze balans is in de drukke moderne tijd waarin we leven vaak uit evenwicht. Met onze studio wil ik yoga voor het brede publiek toegankelijk maken. Niet alleen om yoga te beoefenen, maar ook een plek waar mensen samenkomen en kunnen ontspannen. Ik ben trots op het resultaat en nodig iedereen uit te komen kijken en het zelf te ervaren” aldus Joëlle van Dijk, eigenaar Yoga Studio Den Helder.

Uniek voor Den Helder is Aerial Yoga. Deze nieuwe vorm van yoga wordt uitgevoerd in een hammock: een speciale yoga hangmat. Door middel van het doek wordt gebruik gemaakt van de zwaartekracht wat heel ontspannend werkt maar fysiek ook een uitdaging kan zijn. Zwevend boven de grond geeft dit een fantastische ervaring.

Behalve de yoga studio is er ook een slenderstudio en een massagestudio in het pand aan de Pastoor Koopmanweg 3. Op de open dag zaterdag 3 februari van 11.00 tot 15.00 uur zullen er diverse demonstraties te zien zijn.

2 REACTIES

  1. Jammer dat er geen adres in het artikel staat, alleen heel klein in het paarse logo.

Comments are closed.