Brand in woning Schokkerstraat

0

Den Helder – In een woning aan de Schokkerstraat is woensdagochtend brand uitgebroken. Meerdere eenheden van de brandweer gingen ter plaatse, zo meldt de Veiligheidsregio. De in het pand aanwezige personen hebben de woning op tijd kunnen verlaten. Er zijn geen gewonden, maar puur uit voorzorg werd er wel een ambulance opgeroepen.

De brandweereenheden voerden ook controles uit in de aangrenzende woningen. De ambulancemedewerkers controleerden de personen die in het pand aanwezig waren. Rond 12.00 uur liet de Veiligheidsregio weten dat de brandweer klaar was met blussen en dat de medewerkers terugkeerden naar de kazerne.

In de woning waren op het moment dat de brand ontstond nog drie mensen aanwezig, maar zij konden zelfstandig de woning verlaten. “Woningstichting gaat de bewoners helpen aan vervangende woonruimte”, zo meldt de politie. “De brand trok een hoop nieuwsgierige mensen. Bij dergelijke incidenten willen wij u vragen om voldoende afstand te houden zodat de hulpdiensten direct aan de slag kunnen.”

Foto: Inter Visual Studio / GlocalMedia