Festina lente, haast je voor de Halve van Den Helder

0

Den Helder – Nee, dit heeft niets te maken met de aangebroken meteorologische lente. Festina lente betekent: “Haast je langzaam”. Over een aantal dagen, om precies te zijn zondagavond 18 maart, sluit de voorinschrijving voor de Halve van Den Helder. Die vindt dit jaar plaats op zondag 8 april met de volgende afstanden: een halve marathon, een 13,7 km, een 5 km en twee afstanden voor de jeugd van 500 en 1500 meter.

De Halve van Den Helder; een uniek parcours, goed georganiseerd, geen gedrang bij de start, de vele muzikale ondersteuning onderweg en, dat is uniek in Nederland, met een start- en finish binnen 30 meter van de kleedkamers. Tevens is tot nu toe de ervaring dat het weekend van de Halve van Den Helder één van de eerste warmere weekenden is.

Voorinschrijving biedt het voordeel van een laag inschrijfgeld en een startnummer op naam. Dit startnummer wordt thuisgestuurd, waardoor er geen gestress is op de dag zelf. Schrijf je voor 18 maart in via: http://www.halvevandenhelder.nl/inschrijven-individueel-53.html

Aandenken
Wat is er mooier dan na de Halve van Den Helder aan je familie of op school te laten zien dat je meegedaan hebt aan de Tandartsenpraktijk Het arsenaal 500 of 1500 meter. Schrijf je in vóór 18 maart en er ligt een startnummer met je eigen naam klaar op Willemsoord.