Fietsster aangereden op rotonde

1

Den Helder – Een fietsster is dinsdagmiddag bij een verkeersongeval met de schrik vrijgekomen. Het ongeluk vond even voor vier uur plaats op de rotonde Waddenzeestraat / Texelstroomlaan.

Een bestuurder van een auto die af wilde slaan zag de achteropkomende fietsster over het hoofd en veroorzaakte een botsing. De jongedame op de fiets is nagekeken door ambulancepersoneel en kwam met de schrik vrij. Er is lichte schade aan de bumper en fiets, maar iedereen kon zijn/haar weg vervolgen.

Foto: Inter Visual Studio/GLOCALmedia

1 REACTIE

  1. ik reed er langs en zag een grote groep mensen met ongezonde nieuwsgierigheid bijna op de plek van het ongeval staan.Waarom hielden de aanwezige politie agenten die mensen niet op afstand! je zult er als slachtoffer maar liggen.

Comments are closed.