Geurt Visser gaat de raad in

21


Den Helder – Oud-wethouder Geurt Visser neemt zitting in de Helderse gemeenteraad. Dat heeft hij vrijdagochtend besloten en bekendgemaakt.

Visser is gekozen namens Gemeentebelangen, maar had eerder aangegeven alleen terug te willen komen als wethouder. Nu zijn partij in Pijnacker-Nootdorp het niet haalde, heeft hij na overleg met zijn gezin toch besloten plaats te nemen in de raad van Den Helder. Hij heeft ook nog steeds kleine hoop dat hij wellicht toch wethouder kan worden.

“IK ga gewoon de raad in en we gaan vier jaar lang keihard werken om Den Helder mooier te maken”, aldus het nieuwe raadslid, dat per direct op zoek gaat naar woonruimte in de gemeente.

21 REACTIES

 1. Nou dat is fantastisch nieuws voor Den Helder !
  Kijk aan de ene kant is Geurt natuurlijk een lulletje lampekatoen, maar vaak brengt hij best wel een goed idee van een ander naar voren.
  En dan de confrontatie telkens in en om de raadzaal en wandelgangen, met de figuren die op ‘smeuïge’ wijze het doek voor de oud-wethouder lieten vallen.
  We zijn dus in ieder geval weer gegarandeerd van reuring in de politiek. 😀

   • Judge X is dit dan hetzelfde als D66 is twee extra stoeltjes bij de VVD of is die eer weer aan de Stradspartij of heeft de VVD er dan 8

  • Groot woord hoor: ” moeten “. Maar geef ” Geurt Misser ” wel een kans. Hoewel ” tie ” bijna nihil is,……….

 2. We gaan Den Helder mooier maken ja ja denk een jaartje en dan weer vlug weg voorspel ik 🙁

 3. Misschien kan je huren bij Dirk Gorter en juffrouw Vorstman slapen in die slecht onderhouden school die voor 1 euro is verkocht

 4. Misschien krijgt hij wel van een bevriende relatie een leuk appartementje.
  Als Dhr A Pechthold er mee weg komt kan onze g***e Geurt dat ook wel.
  Misschien heeft Lolke K nog wat ontroerend goed over ? of Woningstichting of
  Zeestad……………..

 5. Geurt in Pijnacker uitgekotst en nu zakkenvullen in Den Helder. Hoe doe je dat nu als je de mensen tegenkomt die je er hier eerder- metoo achtig- uitgeflikkerd hebben? Schuiling is ook al niet je grootste vriend. (van wie wel)??

 6. “Daarin stelt de oud-wethouder van Den Helder: “Ik heb niet de ambitie om in Den Helder de gemeenteraad in te gaan. Ik heb vanaf het begin gezegd: ik wil daar nog wel op de lijst om de kans te krijgen om opnieuw wethouder financiën te worden. Dat is voor een deel ook als rehabilitatie, ja. Maar ik word er geen raadslid. Er staan in Den Helder prima mensen op de lijst, dus het is ook niet nodig.”

  Ach ja hoe denk ik hier over oja ROTOP geilegeurt

 7. Nounou wat een negativisme, er komen nieuwe inwoners bij in deze krimpgemeente. Welkom Geurt, er staat een hoop leeg en de huizenprijs is een van de laagste van Nederland, dus een woonruimte moet goed te vinden zijn, en dan kan je genieten van wat Nootdorp niet en Den Helder allemaal wel te bieden heeft.

 8. De meesten die hierboven hebben gereageerd, hebben dat op een vulgaire manier gedaan. Laster en smaad ten opzichte van Geurt Visser. BAH

 9. Eerlijkheid wordt in Den Helder niet beloond. Dat is wel zeker. Andere politici beloven alles, maar komen zaken niet na. Geurt Visser is altijd open en eerlijk geweest in zijn uitlatingen. Ik kan mij voorstellen dat leden van de stadspartij nu met een enorme kater zitten omdat hun partij zwaar heeft verloren, maar dat is geen reden om anderen dan maar af te maken. Ook in de komende raadsperiode zal blijken of de heer Kos blijft zitten of meteen na de formatie vertrekt uit Den Helder. Gemeentebelangen heeft in ieder geval de juiste man op de juiste plaats en zal in de komende jaren meewerken aan een stabiel en goed bestuur van Den Helder. Dit met Geurt Visser aan het roer.

  • open en eerlijk laat me niet lachen “ik ga niet in de raad zitten we hebben genoeg goede mensen” onee toch maar wel want het is mislukt in nootdorp pijnakker. En ik zal wel verhuizen want eigenlijk woon ik hier niet.

  • Ja Nico de Vos, het is zo altijd nog beter dan dat zijn zetel naar de oude coalitie ging.
   Het pak kan in de kast, scheren kan ook morgen, dus handen uit de mouwen en aan de slag ! 🙂

  • Eerlijkheid Nico? Zelfs over zijn raadszetel is hij niet eerlijk. 2 weken geleden nog pontificaal in het NHD; ik ga alleen voor de rol als wethouder. Het “spel” moet nog beginnen en Geurt komt zijn eerste afspraak al niet na.

  • Vraagje, heeft meneer Visser niet een wachtgeldregeling? Zo ja raakt hij dan deze kwijt als hij een raadslidvergoeding krijgt. Of gaan wij hem nu dubbel betalen voor nothing

Comments are closed.