Grote foto-expositie Fotoclub Den Helder

0

Den Helder – In het paasweekend van zaterdag 31 maart en zondag 1 april houdt de Fotoclub Den Helder weer haar jaarlijkse foto-expositie. Kom eens langs en laat je verrassen door de creatieve kijk die de fotografen soms op de bekende Helderse plekjes kunnen hebben.

De fotograaf die door zijn/haar lens kijkt ziet soms heel bekende plekjes op een heel andere manier dan we gewend zijn. Maar natuurlijk komen niet alleen de Helderse plekjes aan bod. De fotografen reizen over heel de wereld en maken bijvoorbeeld de mooiste natuurfoto’s of tijdens een van de vele stedentripjes een kijkje over de grens.

De ongeveer 50 leden van de club willen een keer per jaar een selectie van hun mooiste foto’s aan iedereen die geïnteresseerd is, laten zien. Natuurlijk worden niet alleen foto’s in Den Helder of omgeving getoond, maar er zullen foto’s met een grote variëteit aan thema’s te zien zijn: architectuur, abstract, modellen enzovoort. Op de site van de fotoclub, www.fotoclubdenhelder.nl is alvast een eerste indruk op te doen van de hoge kwaliteit van de foto’s die de verschillende leden van de club het hele jaar door maken.

Openingstijden zowel zaterdag 31 maart als zondag 1 april van 12.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis en er wordt ook een gratis kopje koffie of thee geschonken. De locatie is aan de Ruyghweg, tussen de sportvelden en basisschool Eben Haezer.