DHA-A leader
DHA-A leader

Hitboulevard wint Pop in de Kop 31

Den Helder – De 31e editie van de Helderse muziekquiz Pop in de Kop is zondag met overmacht gewonnen door team Hitboulevard (Patrick Aggenbach, Peter de Jong). The Outsiders (Faried Reichholdt, Ben Elshout, Rob Bazuin) moesten genoegen nemen met de tweede plaats. Team Rukwind 11 (Patrick Ris, Milo Hacquebard, Meindert van der Zwaard) eindigde net als de vorige editie als derde.

De Helderse muziekquiz telde zondag 37 deelnemende teams, met deelnemers die vanuit het hele land naar Den Helder waren gekomen voor de quiz. Zo kende de quiz deelnemers uit Delft, Rotterdam en Alkmaar. Na de twaalf voorrondes was duidelijk welke teams naar de finale mochten, waarin Hitboulevard halverwege al een grote voorsprong had genomen op de twee andere finalisten. De Schaamteloos Laatste Award ging dit keer naar de dames van team Sister Pact.

In de finale moesten 30 vragen worden beantwoord. Het ging hierbij niet alleen om herkenning van fragmenten, maar ook om feitenkennis, open vragen, Achteruitfragmenten en meer. Pop in de Kop is mede mogelijk dankzij de vele sponsors die belangeloos prijzen beschikbaar hebben gesteld. Dit keer waren de sponsors Studio 62, schouwburg De Kampanje, Van Eis Fotografie, Lust for Life magazine, Popeye Alkmaar en Singel Uitgeverij.

De volledige uitslag van de quiz en foto’s zijn te vinden op www.popindekop.nl.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: