Inner Wheel trakteert vrijwilligers Weggeefwinkel

0

Den Helder – Toen de leden van Inner Wheel Den Helder hoorden dat de Weggeefwinkel 5 jaar bestond, mailde Marion Sabelis: “Wij vinden het leuk als jullie met elkaar kunnen gaan lunchen. Gezellig een keer aanschuiven in plaats van alles zelf doen”.

Vrijdag 2 maart hebben de medewerkers heerlijk geluncht bij de Pannenkoekenvallei. “Het was heel ontspannen en gezellig”, laat Jill Voysey weten. Terwijl ze wachtten op de maaltijd werden zeven medewerkers bedankt, omdat ze vanaf de opening van de winkel als vrijwilliger werken. Ook mocht de vertrekkende voorzitter een cadeautje van haar collega’s ontvangen.

Vanaf heden heeft de weggeefwinkel een nieuw e-mail adres: weggeefwinkelovervloed@gmail.com Ook is er een nieuwe facebook pagina: https://www.facebook.com/Weggeefwinkel-Overvloed-145845219441364/