DHA-A leader
DHA-A leader

Julianadorper wint 10.000 euro met BankGiro Loterij

Julianadorp – Een droom is werkelijkheid geworden voor een inwoner uit Julianadorp. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Verdere gegevens over de winnaar zijn door de organisatie van de Loterij niet bekendgemaakt, omdat de winnaar daar volgens een woordvoerster geen toestemming voor heeft gegeven. De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

3 reacties

Reageren is niet meer mogelijk.