JVC heeft beste sportkantine van Noord-Holland

4

Julianadorp – Voetbalvereniging J.V.C. in Julianadorp heeft de Gouden Spatel voor beste sportkantine in de wacht gesleept en mag zich hiermee de beste sportkantine van 2017 uit de regio Noord-Holland noemen. De Gouden Spatel is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van HEINEKEN Nederland, waarbij verschillende mystery guests cafés beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling.

De Gouden Spatel werd donderdag door Bart Bootsman, accountmanager Noord-Holland van Heineken uitgereikt aan Maarten van Leenen, voorzitter van Voetbalvereniging J.V.C. en vrijwilligster Miranda van der Weide. Maarten en Miranda nemen de Gouden Spatel met trots in ontvangst: “We zijn ontzettend blij en trots op deze mooie prijs. Elke dag zijn we bezig om aan onze leden en gasten een zo goed mogelijke service te verlenen en we zijn blij dat dat niet onopgemerkt is gebleven! Het is fantastisch om te zien dat onze gasten na een wedstrijd of training gezellig bij elkaar komen in onze kantine. We vinden het een kroon op ons werk, zeker na de verbouwing van de kantine van onze voetbalvereniging J.V.C., en een fantastische prestatie van alle vrijwilligers van de bar!”

De uitreiking van de Gouden Spatel is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. In verschillende categorieën zijn prijzen te winnen. Naast een Gouden Spatel voor de beste sportkantine worden er ook Gouden Spatels uitgedeeld voor het beste eetcafé, het beste terras, het beste speciaalbiercafé en de beste nieuwkomer van de regio. De beste drie horecazaken van 2017 worden bekroond met Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknoppen.

Beste sportkantine
“Voetbalvereniging J.V.C. heeft afgelopen jaar voor het eerst mee gedaan met Goed Getapt. Hierbij hebben de vrijwilligers van de barcommissie een goed getapt training op locatie ontvangen en hierna een bezoek van een mystery visitor. Hierop scoorde J.V.C. goed met resultaat dat zij daarom als beste sportkantine hebben gescoord in Noord-Holland bij Goed Getapt 2017, een prestatie om trots op te zijn!” aldus Bart Bootsman.

4 REACTIES

  1. Beste club van Den Helder hoewel het er eigenlijk niet echt bij hoort natuurlijk en dan ook nog beste sportkantine, dat past goed bij elkaar, proficiat!

Comments are closed.