Kinderkledingbeurs in het Zwanenest

0

Julianadorp – Het Evangelisch Centrum “Het Zwanenest” houdt zaterdag 7 april van 10.00 tot 14.00 uur een kinderkledingbeurs. Kinderkleding verkopen? Dat kan helemaal gratis! Stuur een e-mail of een berichtje of kijk op de facebookpagina voor meer informatie. Het schenken van kinderkleding is ook mogelijk.

De kleding wordt netjes gesorteerd opgehangen en neergelegd op maat, zodat de bezoeker makkelijk en overzichtelijk kan zoeken naar kleding. Het bezoek van de beurs is gratis. Over de verkoopprijs (bepaald door de inbrengers van de kinderkleding) wordt 10% extra gerekend, wat ten goede komt aan het Lion King project in Bali. Van de kleding die geschonken is, gaat de gehele verkoopprijs naar Lion King. Daarnaast is een ieder van harte welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Kinderkledingbeurs Julianadorp of e-mail naar kinderkledingbeursjulianadorp@gmail.com. Het Zwanenest is te vinden aan de middelzand 3502 in Julianadorp.