KlittUband op 2e Paasdag weer in Windkracht 13

0

Den Helder – Dit jaar wordt alweer de 18e editie van de Helderse Stichtingsdag van de KlittUband gehouden. Zoals gewoonlijk op 2e Paasdag, in Windkracht 13. De dag staat in het teken van ongedwongen muzikaal plezier.

De formule ligt al sinds jaar en dag vast: een set van de oude ‘Klitters’, met in hun gelederen Hans van Beekum, Joop Sijberden, Ed Bijpost, Wiebo Bruinsma en Erwin Steenkist; een set van de KlittUband in de 3.0 samenstelling met Peter Koole, Gerard Hoekmeijer en ‘special guest van Texel’, zanger en bluesharpist Michel Blaauboer; een speciaal optreden van Grooves met Hans van Beekum, Dick Steeman, Jan Helder en Cees van den Berg. Het geluid is aan de bekwame handen en ‘goede oren’ van Daniël van Amersfoort toevertrouwd.

Het wordt 2e paasdag 2 april 2018 weer een vrolijke boel met dampende rock ‘n’ roll, doorleefde blues, dansbare funk en swingende aanverwanten. Als klap op de vuurpijl zijn er gastoptredens van illustere Helderse muzikanten als Marcel Faas, Rudi Wattimena en Frans Lewakabessy. Het feest begint rond de klokslag van 15:00 uur, de zaal gaat open om 14:00 uur en de entree is Paasbest: gratis! Neem gerust uw Paashaas mee…

18e Stichtingsdag KlittUband; 2e Paasdag 2 april 2018; Windkracht 13; aanvang: 15:00 uur; zaal open: 14:00 uur; entree: gratis.