Koegraspop is leuk voor jong en oud

0

Den Helder – Menig ouder liep zaterdagmiddag wellicht nog rond met de kater van Koegraspop op vrijdag, maar vanaf 14.00 uur was het toch echt aantreden met de familie! De tent was niet afgeladen vol, maar gezellig was het wel.

Koe Hermien was een beetje bokkig, maar verschillende jeugdige durfals probeerden haar toch te temmen. De playbackshow werd door te weinig aanmeldingen afgelast, maar twee kinderen kregen toch de kans om hun kunsten op het podium te laten zien.

Voor de kinderen was er een heuse limonadekoe waar zelf de zoete drank uit de koe gemolken kon worden. Tante Truus liet als grijze duif de Bernard, Nico’s en Isaacs met bijbehorende getallen horen en vol spanning zat iedereen de nummers op zijn kaarten weg te kruizen. Een valse bingo betekende playbacken op het podium en ja hoor, de valse bingo was daar! Sportief klom mevrouw op het podium voor de playbackact.

Vanavond gaat Koegraspop verder met een spetterende feestavond en zondag begint het feest om 13.00 uur met een koffieconcert van Muziekvereniging Kunstzin, waarna er nog katknuppelen en een verenigingsbattle op het programma staan. Ook zanger-gitarist Koos Slippens komt nog een optreden verzorgen.