Laatste debat over en in Julianadorp

1

Den Helder – In Julianadorp wordt op 13 maart gedebatteerd in het Juniorcollege. De stellingen zijn door Belangenvereniging Julianadorp geïnventariseerd onder de inwoners van Julianadorp. Het debat wordt geleid door Marianne van den Anker van Ankerpunt. Van den Anker geniet publieke bekendheid door haar optredens in landelijke actualiteitenprogramma’s.

De debatten zijn dé manier om kennis te maken met de politieke partijen en hun standpunten. Bij de debatten moeten de lijsttrekkers ‘kleur bekennen’. De bezoekers ook. Zij krijgen een rode en een groene kaart en kunnen daarmee aangeven of zij ‘voor’ of ‘tegen’ een stelling zijn. Kunnen de lijsttrekkers de bezoekers met goede argumenten overhalen om hun mening te wijzigen?

Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere de financiën die beschikbaar zijn voor de ontwikkeling van Julianadorp, de woon- en leefomgeving in het dorp en de parkeerproblematiek in sommige zo geheten bloemkoolwijken. De debatten beginnen om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal open.

1 REACTIE

  1. Kan dit debat ook voor degene die er niet kunnen bijzijn worden uitgezonden op LOS TV, Eventueel meerdere malen per dag herhaald.

Comments are closed.