Leerlingen Thorbecke in actie voor Togo

0

Den Helder – De leerlingen van Meerwerf basisschool Thorbecke hebben de afgelopen drie weken gewerkt aan het project Afrika / Togo. Donderdag 23 maart werd dit thema afgesloten door middel van een kijkmiddag voor alle ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en andere belangstellenden.

Op het plein konden de bezoekers vooraf thee, koffie en wat lekkers kopen. Om 13.45 uur gingen de deuren van de school open. In alle klassen was er van alles te beleven. De kinderen gaven voorstellingen, er werden knutselwerkjes verkocht, er werd allerlei lekkers verkocht, er was een bingo en nog veel meer. Al het geld dat met deze acties werd opgehaald, wordt gedoneerd aan Stichting Schoolhulp Togo. Deze stichting bouwt scholen in Togo en zorgen ervoor dat kinderen daar ook gewoon naar school kunnen.

Er is deze middag ruim 800 euro opgehaald! Komende week worden de lege flessen die verzameld zijn nog ingeleverd. Daarna zal het eindbedrag overhandigd worden aan de stichting.