Lokale slogan D66 in top 10 slechtste slogans (update)

9

Den Helder – Dat kan er ook nog wel bij! Na de landelijke ophef over het afschaffen van het referendum en lokaal het opstappen van wethouder en lijsttrekker is D66 Den Helder nu ook nog genomineerd voor de slechtste slogan van 2018. De partij zit met “Ga met D66 in de(bad)” bij de landelijke top 10.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 is sloganverkiezing.nl op zoek naar de slechtste politieke slogan. Van donderdag 15 tot en met maandag 19 maart kan via de website gestemd worden op de slechtste slogan. Op dinsdag 20 maart wordt de uitslag bekendgemaakt. De winnaar ontvangt het Rode Potlood.

“Tja, het is wat met die badeend. Het grappige is dat het komt doordat we heel veel D66-badeendjes hebben als gadget en een D66-truck die we inzetten bij de campagne”, laat fractievoorzitter Hans Verhoef weten. “We wilden niet alleen flyeren vanuit de truck, maar ook binnen in de bus met mensen praten als zij dat willen. Dus speciaal voor dat doel hebben we vier (!) posters laten maken. Het wordt nu bestempeld als onze slogan. We hebben veel slogans, maar behalve op deze vier posters komt het nergens voor in onze folders, flyers en dergelijke. Toch knap dat iemand dat meteen als onze slogan ziet.”

9 REACTIES

  1. Nu Pia Bruin uit de Helderse politiek is vertrokken vraag ik mij af wie op deze uitnodiging wil ingaan.

  2. Nieuwe slogan voor D66 , Aan de wieg van de ondergang , staat altijd iemand anders , die daar schuld aan heeft….. Of …… Erken nooit schuld, steek het mes in andermans rug . Lolke Kuipers , speelt nu (NHD 17/3) de vermoorde onschuld, maar pleegt in zijn ( zelfmoord ) brief , nog even een politieke moord. Overigens niet ongewenst , Vaarwel Stadspartij hoe smaakt een koekje van eigen deeg ?

  3. Haha ik heb gestemd, misschien winnen ze deze verkiezing wel (en hopelijk niet de gemeenteraadsverkiezing).

Comments are closed.