DHA-A leader
DHA-A leader

Marja Mulder tweede op NK cross

Den Helder – Marja Mulder is dit weekeinde tweede geworden op het NK Cross. Dat vond plaats in het Amsterdamse bos. Zaterdag was het de beurt aan de masters. Het hardloopparcours van 8000 meter was door de recente regen behoorlijk zwaar, zoals dat ook hoort bij een cross.

Marja Mulder van SV Sportlust behaalde bij de vrouwen 60 een knappe tweede plaats. Het team van SV Sportlust kon helaas niet strijden om de prijzen, er hadden zich te weinig teams van andere clubs ingeschreven. Het was de speaker wel opgevallen dat er veel deelnemers uit Den Helder waren.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: