Medailles en NJJK-limiet bij Regio Circuit

1

Den Helder – Dit weekend kwamen in Alkmaar de junioren en jeugdzwemmers van MSV Zeemacht uit bij het laatste deel van het Junioren-Jeugd Circuit en zwom Amber van der Kruk bij de limietwedstrijd in Nijmegen. Amber zwom een nieuw persoonlijk record op de 200 meter vrije slag en kwam dicht in de buurt van haar PR op de 100 meter vrije slag.

Hiermee laat zij zien dat ze in vorm aan het komen is voor de Swimcup wedstrijden in April waar kwalificatie voor het EK in Dublin op het spel staat.

Bij het Junioren-Jeugd Circuit slaagden zeven Zeemachtzwemmers er in om de finales te halen en die waren goed voor drie medailles. Collin Schouten won goud op de 200 meter wisselslag en in de voorronde zwom hij op 400 meter wisselslag de limiet voor de Nederlandse Junioren & Jeugd kampioenschappen. Liam Boon zwom naar het brons op de 100 meter vrije slag finale en is met zijn tijd nog twee seconden verwijderd van de NJJK limiet.

Finales
Kyra Wesemann zwom ook naar het brons, maar dan in de finale op de 100 meter schoolslag. Finaleplaatsen waren er verder voor Imme van Tatenhove, Jip Duursema, Raphaella Nelissen en Nicole Nelissen. Bij de 50 meter nummers was er nog goud voor Collin Schouten (rug) en goud voor Jip Duursema (vlinder) en brons voor Liam Boon (vlinder).

1 REACTIE

Comments are closed.