Met gratis loopcursus van SV Sportlust fit de zomer in

2

Den Helder – SV Sportlust verzorgt vanaf april weer een gratis loopcursus. Deze cursus duurt zes weken en vindt plaats op vijf donderdagavonden (5, 12, 19 en 26 april en 3 mei), twee dinsdagavonden (1 en 8 mei) en één zaterdagochtend (12 mei).

Deze zijn op de donderdagen vanaf 18.30 uur bij Hockeyclub Hermes op sportpark De Linie aan de Linieweg 27, op de dinsdagen vanaf 18.30 uur op de atletiekbaan aan de Ruyghweg en op de zaterdagen vanaf 10.00 uur vanaf Trainingscentrum De Linie aan de Sportlaan 32. Na de cursus kunnen de deelnemers nog een maand gratis meetrainen bij SV Sportlust.

De cursus is vooral bedoeld voor beginnende en ‘herintredende’ lopers. Onder leiding van gediplomeerde trainers wordt op een verantwoorde en gezondheidsbevorderende manier toegewerkt naar een goede basisconditie. Naast werken aan een betere conditie wordt ook voorlichting gegeven over o.a. blessurepreventie, voeding, kleding en schoenen.

Aanmelden
Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Je dient je wel op te geven. Dat kan bij trainer en cursusleider Marja Mulder via het e-mailadres me-mulder@quicknet.nl. Bij haar kun je ook terecht voor verdere informatie over de cursus. Informatie is ook beschikbaar via de site van SV Sportlust Den Helder www.sv-sportlust.nl.

2 REACTIES

  1. Goed en gezond beginnen met sporten; ik vind het elk jaar weer een goed initiatief van SV Sportlust !
    ‘Gratis loopcursus’, daar zou Skriks ook wel een mooi stuk bij kunnen schrijven, had hij de spelregels goed gelezen.
    Misschien zoekt DHA nog goede columnisten….. 😉

  2. Ik heb het driemaal geprobeerd Judge, al voor Uw reactie zelfs (dank daarvoor);), het mocht niet baten.
    Misschien heb ik me niet correct aan de spelregels gehouden en wellicht was mijn bijdrage te volumineus, of te serieus … deze keer ;), jammer, volgende keer beter!

Comments are closed.