Nieuwe kampioen Helders damesbiljart

0

Den Helder – In café Woud aan de Binnenhaven vond afgelopen week de finale van het damesbiljarten plaats. Zaterdagavond viel de beslissing. Inzet was het “Helders Kampioenschap Damesbiljart”, waar ieder jaar door zo’n 30 vrouwen om wordt gestreden. Natasja Vliek mag deze eervolle titel het komende jaar dragen.

Natasja stootte tweevoudig kampioen Gerda Takken van de troon en speelde de libre-partijen met een moyenne van 1,01. Gerda werd nu negende van de tien vrouwen die zich in de afgelopen weken voor de finale hadden geplaats. Lida Zevenhek werd tweede en Anneke Tillema legde beslag op de derde plaats.

Organisatrice Anita Hutjes keek met veel plezier terug op het damestoernooi van 2018: ‘De sfeer is heel gemoedelijk ook al wil elke dame graag winnen. Het publiek en de ambiance van café Woud doet de rest. Volgend jaar gaan we er weer voor!”