NL Doet, levende heg komt tot leven!

0

Den Helder – Vele vrijwilligers zijn dit weekend op pad om klussen te klaren voor verschillende organisaties, allemaal in het kader van NL Doet. Zo ook vrijdag al bij de levende heg in natuurgebied Mariëndal. Nu was dat levende ook goed zichtbaar door de vrijwilligers die er in bezig waren.

Onder toezicht van de Vogelwerkgroep en Landschap Noord-Holland wordt in het natuurgebied al 14 jaar een levende heg in stand gehouden. “Een ideaal leefgebied voor kleine zoogdieren en vogeltjes”, aldus Fred van Vliet, al jarenlang bestuurslid bij de Vogelwerkgroep.

Zeven vrijwilligers kwamen de Vogelwerkgroep ondersteunen tijdens NL Doet. Ook zes van de eigen leden waren aanwezig en zo kon er lekker gewerkt worden. Het weer werkte lekker mee en voor de vrijwilligers werd goed gezorgd. Morgen zijn mensen ook welkom om mee te werken, materialen zijn aanwezig en koffie, snert en broodjes worden geregeld. U kunt dus zo aansluiten!