Ook dit jaar weer Rotary Duin Bollenbusinessloop

0

Den Helder – De Rotary Club Den Helder organiseert in samenwerking met de Atletiekvereniging Noordkop op zondag 15 april 2018 alweer de achtste Rotary Duin Bollen Business loop. Een evenement waarbij een gezonde sportbeoefening wordt gecombineerd met een donatie aan een lokaal goed doel.

In de afgelopen jaren hebben onder meer de kinderafdeling van het Gemini Ziekenhuis, de Gehandicaptensport, het Inloophuis en de Stichting Doe een Wens (Make a Wish) geprofiteerd van de sportieve prestaties van vele lopers. De netto opbrengst van de loop van dit jaar gaat naar de Stichting Present.

Bedrijven, verenigingen, families, vriendengroepen worden uitgenodigd om zoveel mogelijk teams in te schrijven voor deze loop van 5 of 10 kilometer, dwars door het prachtige bollengebied van Julianadorp. De inschrijfkosten per team van maximaal 5 lopers (er kunnen zich natuurlijk meer teams van een en dezelfde organisatie inschrijven) bedragen 75 euro, het overgrote deel van de opbrengst gaat naar het goede doel. Ook individuele lopers kunnen zich voor de Rotary Businessloop inschrijven, de inschrijfkosten bedragen € 7,50 (bij voorinschrijving) en € 9,50 bij inschrijving op de dag zelf, ook van dit bedrag gaat een aanzienlijk deel naar het goede doel.

Het evenement vindt plaats op zondag 15 april, start en finish zijn bij camping ’t Noorder Sandt aan de Zanddijk te Julianadorp, de Businesslopers starten om 11.00 uur. De inschrijving van de teams voor de Businessrun kan alleen bij voorinschrijving via meijertromp@quicknet.nl. Meer informatie bij James Meijer (Rotary Club Den Helder), tel. 06-53239810.