Ook Odd Fellows en VVD’ers zetten zich in tijdens NL Doet

0

Den Helder – De plaatselijke afdeling van de Odd Fellows kwam vrijdagochtend met zeven leden naar de Helderse Vallei voor NL Doet. De plantenbakken werden gevuld door de dames van de Loge en de heren timmerden een gereedschapshok voor de tuinvrijwilligers van de Vallei.

Onder een lekker zonnetje was het prima toeven en de handen gingen flink uit de mouwen. De Helderse Vallei is blij met de vrijwilligers van NL Doet en verwent ze uiteraard met een lekker bakkie en een lunch.

De slogan voor de De Odd Fellows is “Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving”. Milder, humaner en verdraagzamer de wereld bekijken is een perspectief waaraan de loges werken. Het is een wereldwijde Orde met ruim honderdduizend leden in Europa, waarvan zo’n vierduizend in Nederland en België.

VVD
Ook enkele leden van de VVD kwamen in het kader van NL Doet in actie. Zo hielpen Janneke Kostelijk en Jan Klopstra met het maken van terrasbanken. Zij deden dit bij Zorggroep Tellus aan de IJsselmeerstraat.