Ouderen Vogelwijk genieten van pannenkoeken

3

Den Helder – Het was vrijdag pannenkoekdag en ook de leerlingen van groep 6/7 van de Drietand deden hieraan mee. Enthousiast zijn ze de afgelopen weken bezig geweest met de voorbereidingen, zo hebben ze uitnodigingen gemaakt, de taken in de groep verdeeld, et cetera.

“Voor het bakken van de pannenkoeken hebben we dit jaar hulp gekregen van leerlingen van het ROC en daar waren we natuurlijk erg blij mee”, vertelt juf Melissa. “De leerlingen wilden graag de oudere mensen uit de buurt uitnodigen, dus is er contact gemaakt met het Omring wijkteam Het Centrum. Er is veel gehoor gegeven aan de uitnodigingen en we mochten dertig ouderen verwelkomen op de school.”

Vol trots zijn de leerlingen de pannenkoeken gaan uitdelen en ze hebben daarna samen lekker gegeten. “Voor de kinderen en de ouderen een fantastische ervaring, een dag om op terug te kijken.”

3 REACTIES

  1. Hoop dat de leerlingen van het ROC handiger zijn met pannenkoeken bakken als onze koning 😀

Comments are closed.