Soulmen’s Party goes disco

1

Den Helder – Wie op zaterdag 31 maart naar SoulMens’s Party in Hachi Lounge wil, moet dansschoenen met goede zolen aantrekken. “Want aan de eind van de avond zijn de zolen versleten”, verzekert Ronald Sai A Tjin. SoulMen’s Party goes disco op deze avond.

Disco is dus het thema van de eerste SoulMen’s Party van 2018. SMP haalt op 31 maart een ware Nederpop-legende naar Den Helder: Alides Hidding, de zanger van de Time Bandits! Met die band schoot Alides Hidding in de tachtiger jaren naar een grote hoogte in de popwereld. De band liet nationaal en internationaal van zich horen.

In 1981 scoorden ze een grote danshit met “Live it Up”, een nummer dat zelfs op de eerste plaats van de Amerikaanse Dance Charts terechtkwam. In 1983 bereikte het nummer “I’m Specialized In You” de tweede plaats in de Top 40. Van deze monsterhit zijn in Nederland meer dan 90.000 exemplaren verkocht, in Frankrijk zelfs het vijfvoudige. Ook de daaropvolgende single “Listen To The Man With The Golden Voice” en het nummer “I’m Only Shooting Love” haalden de top 10.

Anno 2018 staat Alides Hidding nog steeds op Europese podia met zijn hits die door de fans nog zeer worden gewaardeerd. Zijn muziek wordt op Spotify iedere maand 18.000 keer beluisterd. Op 31 maart is het dus de beurt aan de Helderse fans om te genieten van The Man with the Golden Voice.

Lokale helden
Maar er is meer. Ook plaatselijke muzikale helden zijn op die feestelijke dansavond van de partij, namelijk het zangtrio Peter, Patricia en Monique van de bekende Helderse band Déjà Vu. Samen met Delano Weltevreden en Natasia Zeeman van SMP brengen zij een groot aantal discoklassiekers ten gehore. Van “I will survive” van Gloria Gaynor tot “Heaven must be missing an Angel” van Tavares. Daarnaast zijn de Helderse DJ’s Erik Houweling en Mr. Rigter van de partij.

Op 31 maart in Hachi Lounge is het mogelijk om te pinnen/contactloos te betalen. De deuren gaan om 21.00 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Vakantie Xperts Arno, Gravestraat 1 in Den Helder en online bij Simple Tickets.

1 REACTIE

Comments are closed.