Stroomstoring treft deel binnenstad (opgelost)

8

Den Helder – Meerdere huishoudens in Den Helder hadden woensdagmiddag ruim 2 uur last van een stroomstoring. Het betrof het gebied met postcode 1781. De storing zou naar verwachting om 16.15 uur verholpen moeten zijn.

Elf straten zaten volgens netbeheerder Liander zonder stroom. Daaronder de Spoorstraat, Keizerstraat en ook de Kroonpassage. Het Marinemuseum en de lokale omroep bevonden zich ook in het getroffen gebied. De storing begon rond 14.00 uur.

Opmerkelijk was dat in de Keizerstraat de winkel Takko wel stroom had, plus het voorste deel van de Keizerstraat van Sjiekado tot Blokker en aan de overkant de Xenos. “Geen idee hoe dat kan, we hebben geen aggregaat of zoiets”, aldus een medewerkster van Takko.

Update
Even na 16.00 uur was overal de stroom weer terug.

8 REACTIES

  1. Gaat lekker, een paar dagen terug ook al in de Schooten geen stroom voor dik twee uur.

    • Geen Zon , De nieuwe hoogbouw van Woningstichting houdt de zonnepanelen in de schaduw. Of was het nu windstil en draaiden de molens niet.

  2. word nog lachen als we van het gas af moeten, het hele net is er niet op berekend……

Comments are closed.