Verkiezingsdebat integraal op LOS TV

1

Den Helder – Het laatste debat voor de verkiezingen van 21 maart, dat dinsdagavond werd gehouden in het Junior College te Julianadorp, is door de lokale omroep opgenomen. Het debat wordt donderdag- en zaterdagavond vanaf 20.00 uur integraal uitgezonden via LOS TV.

In het laatste onderlinge treffen moesten de politici bij elke stelling een groene of rode kaart trekken, om aan te geven of ze voor of tegen waren. Daarna mocht ook de zaal kleur bekennen. De stellingen gingen onder meer over een eigen wijkbudget, een Julianapark, parkeren, voor- of nascheiden van afval en meer strandhuisjes. Het debat vond plaats onder leiding van Marianne van den Anker. Op de PVV en Helder Onafhankelijk na waren alle partijen aanwezig.

Het debat duurt iets meer dan 2,5 uur, dus vergeet geen hapjes en drankjes klaar te zetten. LOS TV is digitaal onder meer te ontvangen via Ziggo (kanaal 41), KPN (1463) en Telfort (2174), maar online tv kijken kan ook via losdenhelder.nl of de LOS app (Android en IOS).

1 REACTIE

  1. De lijst van PVV heeft zeker wel wat anders te doen, dan de gemeenschap te laten zien hoe zij denken u te vertegenwoordigen.
    Mogelijk wilt u met deze – toekomstige gemeenteraadsvertegenwoordiging ? – communiceren, maar daar geven zij zelf geen blijk van, door angstig bij het debat weg te blijven.
    Gaat uw stem misschien naar schijtlijsters ? 🙁

Comments are closed.