DHA-A leader
DHA-A leader

Volop muziek in de Pimpandoer

Den Helder – Café Pimpandoer in de Koningstraat pakt komend weekend weer stevig uit met live muziek.

Met zaterdag 24 maart de Top2000 coverband Krentebrøød uit Schagen. De sixties to zerogroep heeft een kakelverse showbezetting, met twee toegevoegde Nieuwediepers. Ze beginnen om 22.00 uur en de entree is gratis.

Zondag 25 maart volgt de bekende jamsessie. Om 17.00 uur begint de basisband en wie wil meespelen is welkom. Solo spelen is ook mogelijk, of gewoon genieten van de muziek. De basisband zal dit keer bestaan uit Marcel Kranenburg, Frans Lewakabessy, Danny van Tiggele en Hans Jansen.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: