Youp, Freek, Bert, Jeroen, Brigitte, Thomas en Danny komen naar Den Helder

0

Den Helder – De schouwburg heeft het programma voor het nieuwe seizoen bijna rond. In mei start de kaartverkoop van theaterseizoen 2018/2019, maar op 23 april is de vaste previewavond. Eind april wordt ook de nieuwe theatergids verspreid.

Volgend seizoen komen in elk geval Youp van ’t Hek, Freek de Jonge, Brigitte Kaandorp en Ellen ten Damme naar Den Helder. Ook kan de Nieuwedieper naar het theatercollege van Arjan Lubach, Evita the Musical, Bert Visscher, de voorstelling “Single Camping” met Tjitske Reidinga en Ilse Warringa en maken Jeroen van der Boom, Danny Vera, Direct, Thomas Acda en Johan Derksen hun opwachting.

1 mei start de kaartverkoop voor de Gouden vrienden, op 6 mei is de start van de reguliere verkoop.