DHA-A leader
DHA-A leader

10 jaar DHA: Irma mag naar de brouwerij!

Den Helder – Gratis snoep bleek populair, verse groenten wat minder, maar een bezoekje aan de brouwerij staat voorlopig op 1 bij de lezers van Den Helder Actueel. Uit de vele inzenders die allemaal graag willen is netjes geloot en de winnaar (winnares eigenlijk) is…: Irma Woort. Zij mag zondag 22 april samen met vriend en ouders naar de Helderse Jongens.

Bij de brouwerij op Fort Westoever krijgt het gezelschap van vier niet alleen een rondleiding inclusief biertje, maar ook een gezellige ‘na-bier’ met borrelhapjes. Namens het dit jaar jubilerende DHA van harte gefeliciteerd en heel veel plezier gewenst.

En voor alle andere deelnemers: we bestaan het hele jaar 10 jaar, dus binnenkort komt er wel weer een nieuwe verloting.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

3 reacties

Reageren is niet meer mogelijk.