10 jaar DHA: wie wil er naar de brouwerij?

5

Den Helder – De lokale nieuwssite Den Helder Actueel bestaat dit jaar alweer 10 jaar! En daarom geven we gedurende het jaar af en toe iets weg. Geen reis naar Australië of een nieuwe auto, maar gewoon iets leuks of lekkers, van klein tot wat groter.

Af en toe geven we een cadeautje weg en daar hoeft u bijna niets voor te doen. U hoeft ons niet te liken, geen berichten te delen, niet hardop te roepen hoe geweldig we wel niet zijn. Wie kans wil maken op iets leuks of lekkers volgt gewoon de site (al dan niet via de social media) en reageert als het zover is.

Dit keer geven we weg: een rondleiding door de brouwerij van de Helderse Jongens, op Fort Westoever. Inclusief een biertje uiteraard en dat alles voor vier personen. En om het nog mooier te maken is er na de rondleiding een heuse ‘na-bier’ naar keuze, inclusief bittergarnituur! Wie wil met z’n vieren naar de brouwerij?

Doe mee
Hebben? Stuur dan een mailtje naar info@denhelderactueel.nl met als onderwerp ’10 jaar DHA’ en vergeet uiteraard niet uw naam en adres in te vullen en gebruik een werkend mailadres, anders wordt het lastig contact op te nemen als u wint. Zondag maken we de winnaar bekend.

5 REACTIES

Comments are closed.