Basketbaldames Dozy uitgeschakeld in play-offs

0

“It ain’t over till it’s over”, sprak coach Anna Vicenzetto afgelopen dinsdagavond in sporthal Sportlaan, nadat ook de tweede thuiswedstrijd was verloren. Het is nu echt over, want de dames van Dozy BV Den Helder zijn uitgeschakeld in de strijd om de landstitel basketbal. In Bemmel werd zaterdagavond ook het derde duel in de halve finale van de play-offs verloren van Lekdetec.nl.

Den Helder leek goed te beginnen, maar na 0-4 werd het 17-6 voor de thuisploeg, om het eerste kwart af te sluiten met 24-11. Halverwege was de achterstand elf punten: 46-35. In het derde kwart leek de ploeg terug te komen in de wedstrijd, maar dichterbij dan zes punten (52-46) kwamen de Helderse vrouwen niet.

Uiteindelijk werd in sportcentrum De Schaapskooi in Bemmel met 79-66 verloren en daarmee kwam de stand in de halve finale op 0-3. De droom van een nieuwe landstitel is vervlogen.