Bestuurder rijdt kat en lantaarnpalen aan

1

Den Helder – Bij een aanrijding op de Duinweg, zaterdagochtend rond 05.40 uur, is een kat overleden en werden twee lantaarnpalen omver gereden. Een voorbijganger zag een persoon bij de auto zitten, maar deze weigerde hulp, zo meldt de politie.

“Ter plaatse troffen wij niemand bij het voertuig aan. Iets later in de wijk troffen wij een 30-jarige man aan die voldeed aan het door de getuige opgegeven signalement”, aldus de politie. “Tevens kregen wij een melding dat een man bij een woning aan het aankloppen was en naar binnen wilde… Dit bleek dezelfde man te zijn.”

De man is aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Op het bureau blies hij 610 ug/l. Zijn voertuig is door de aanrijding total loss.

1 REACTIE

Comments are closed.