Bloemen en muziek in de bollenschuur

0

Julianadorp – Kleurrijk Julianadorp organiseert activiteiten in en om de bloeiende bollenvelden. Denk aan schilderen tussen de bloemen, bloemschikken, maar ook dineren middenin de bloemenvelden. Op zondag 15 april is er cultuur in de schuur, waarbij bloemen en muziek in vier bollenschuren bij elkaar komen. Geniet een half uur van een muzikaal optreden en rij vervolgens door naar de volgende bollenkweker.

Beleef de bollenvelden vanaf het water en kom kanoën en fietsen. Dit fiets/kano arrangement is de gehele maand april mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag. Een onvergetelijke belevenis voor jong en oud is een helikoptervlucht. Stap in voor een bijzondere vlucht boven de bloemenvelden van Julianadorp. Boekingsdata: 14, 15, 21, 22, 28 en 29 april.

De paden op, de lanen in. Op 21 april stippelt Kleurrijk Julianadorp twee routes uit van 7,5 en circa 15 kilometer. Wandel tussen de bloembollenvelden met hun weidse uitzichten. Voor prijzen, kaarten en meer informatie: www.kleurrijkjulianadorp.nl.