Boete voor ‘illegale’ schipper

1

Den Helder – Bewoners van de Boatex ergerden zich al geruime tijd aan jongelui die de regels op het water aan de laars lappen. Er werd bijvoorbeeld ook een broedend paartje zwanen getreiterd. Reden genoeg voor de politie om in te grijpen.

“Op ons verzoek hebben collega’s van de Landelijke Eenheid toezicht gehouden”, zo meldt de politie van Den Helder op Facebook. “Ze hebben een schipper kunnen bekeuren voor het niet bezitten van een vaarbewijs. Daar zit een boete van 550 euro aan vast. De controle van vrijdag blijkt vruchten afgeworpen te hebben, want de rest van het weekend bleef het ondanks het mooie weer rustig.”

De Landelijke Eenheid heeft aangekondigd de komende tijd vaker toezicht te houden.

1 REACTIE

  1. “De Landelijke Eenheid heeft aangekondigd de komende tijd vaker toezicht te houden”
    hopelijk niet alleen op het water bij de Boatex maar ook over de weg door de hele stad stevig bekeuren!

Comments are closed.