Brons voor Tim de Boer op Friese Masters

1

Den Helder – In Steins vond dit weekeinde de 11e editie van de Friese Masters plaats. Met 636 deelnemers uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk wordt dit toernooi als ‘sterk bezet’ beschouwd. Tijdens deze editie was het Tim de Boer die de eer van H.A.B.C. Dun Hong mocht verdedigen.

Omdat hij als eerstejaars in de leeftijdsklasse tot 18 jaar moest aantreden waren de verwachtingen niet al te hoog gespannen. Als jongste deelnemer in zijn poule tot 50 kg ging Tim echter voortvarend van start. Van de vier wedstrijden wist hij er twee te winnen, waarvan hij in de andere twee zeker niet kansloos was. Een geweldige prestatie als eerstejaars waar hij zeker trots op mag zijn.

Met een uiteindelijke verdiende 3e plaats verliet Tim tevreden deze 11e editie van de Friese Masters.

1 REACTIE

Comments are closed.