Donatie Rotary voor speeltoestel Linie College

0

Den Helder – Het Linie College, een school voor voortgezet speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerenden, heeft een bedrag gekregen van de Rotary Den Helder/Julianadorp van maar liefst 1000 euro!

Door de verbrede toelating komen er de afgelopen jaren meer leerlingen op de school die een intensieve ondersteuning nodig hebben. Het onderwijs concentreert zich voor deze leerlingen op de basale ontwikkeling en de beleving van de leerling. Ze leren over het algemeen sensomotorisch en gevoelsmatig.

Door de grote speelbehoefte van deze leerlingen, heeft het Linie College behoefte aan een speeltoestel op het schoolplein. De school heeft zelf een fancy fair georganiseerd en hoopt samen met de bijdrage van de Rotary een speeltoestel te kunnen uitzoeken.