DHA-A leader
DHA-A leader

Drie NJJK-limieten voor MSV Zeemacht

Den Helder – De wedstrijdzwemmers van Zeemacht waren dit weekeinde actief in Alkmaar en Amber van der Kruk was actief bij de Swim Cup in Eindhoven. Ze verbeterde wederom haar PR op 200 meter vrije slag met bijna een seconde, goed voor een vijfde plek.

Op de 50 meter rugslag verbeterde ze haar PR met 1,5 seconde, goed voor een vierde plek, en op de 100 vrije slag dook zij voor het eerst onder de 1,04 minuten, goed voor een zesde plek. Op de 200 meter wisselslag en 50 meter vrije slag kwam zij heel dicht bij haar persoonlijke records, goed voor respectievelijk een achtste en vierde plaats.

Bij de drukbezette limietwedstrijd in Alkmaar werden drie limieten gehaald voor de Nederlandse Junioren & Jeugd Kampioenschappen (NJJK). Emma Riemers behaalde de limiet op de 100 meter vrije slag, Boyd Wijkman op de 50 meter vlinderslag en Collin Schouten op de 200 meter rugslag. Verder waren er persoonlijke records voor Marco van der Wulp, Mees Minneboo, Kay Wijkman, Nicole Nelissen, Kyra Wesemann, Jip Duursema, Raphaella Nelissen, Liam Boon en Imme van Tatenhove.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: