Getuigen gezocht van mishandeling en beroving jeugdige fietser

0

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling en beroving van een jonge fietser, op zondagavond 22 april. Dat gebeurde die avond rond 22.20 uur, toen de jongen langs het fietspad van de Schootenweg fietste, ter hoogte van de Bo-rent.

Een fietser passeerde daar een groep van 7 tot 8 personen, waaronder een paar meisjes. Enkelen hadden een fiets bij zich. Op het moment dat de fietser deze groep passeerde, werd er aan zijn bagagedrager getrokken, waarna hij door een aantal jongens werd geschopt en geslagen. Zijn capuchon werd van zijn jas gerukt en gestolen.

De leeftijd van de jongens was tussen de 15 en 17 jaar, donkere huidskleur. Twee Droegen een zwarte jas en één jongen droeg een rode Adidas trui met witte strepen. Na de mishandeling is de groep langs de huisvuilcentrale linksaf de Kievitstraat ingelopen.

Mocht u getuige zijn geweest van deze mishandeling en diefstal of (her)kent u iemand van deze groep, dan vragen wij u om alstublieft contact met ons op te nemen via 09008844 onder vermelding van referentie nummer 2018074205.