Grote namen in nieuw Helders theaterseizoen

0

Den Helder – Freek komt. Ali B. komt. Miss Montreal komt. Ilse Warringa (‘Juf Ank’) komt. Racoon komt. De Kleine Zeemeermin komt. Deze én nog vele andere artiesten komen naar Den Helder om het publiek een mooie voorstelling te geven. De Kampanje stelt dat het weer een spetterend nieuw theaterseizoen wordt.

Vanaf maandag 23 april is het nieuwe programma online te bekijken. Ook is er die dag een Previewavond, waarop diverse voorproefjes te zien zijn van artiesten die komend theaterseizoen naar De Kampanje komen. Kaarten voor deze previewavond kosten 5 euro en dat is inclusief pauzedrankje en garderobe. Benjamin van der Velden (cabaret), ‘Love alone is nog enough’ (theatercollege door een relatietherapeut en acteur), Kees van Amstel (cabaret), Mira van der Lubbe (dochter van Huub) met ‘Maak van je shit een hit’ en ‘What a wonderfull Christmas’ (muziek) komen. Kortom: een heerlijk avondje uit!

Youp komt
De kaartverkoop voor Youp van ’t Hek is uit de reguliere voorverkoop gehaald (om overbelasting van de website te voorkomen). De online verkoop van kaarten voor Youp is al op 26 april om 10 uur.

Blader, geniet, verwonder en kies! De nieuwe theatergids wordt tussen 25 en 26 april huis-aan-huis verspreid (mits geen sticker). Zondag 6 mei start de reguliere verkoop vanaf 10.00 uur. Vanuit uw luie stoel kunt u rustig online kaarten kopen via www.kampanje.nl.