Haastige vrouw fietst over voeten agent

3

Den Helder – Op Koningsdag kreeg de politie rond 21.45 uur de melding om naar de Zuidstraat in Den Helder te gaan. Een man zou daar van zijn fiets, op zijn gezicht gevallen zijn. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen ze dat omstanders zich ontfermden over het slachtoffer.

Het slachtoffer had letsel in het gezicht en was buiten bewustzijn. Een van de agenten controleerde zijn luchtweg, ademhaling en hartslag, waarna hij het hoofd en nek van het slachtoffer fixeerde. Deze politieagent wil graag zijn “excuses” aanbieden aan de vrouw die, in kennelijke haast, over de voeten van de collega fietste terwijl hij op zijn knieën eerste hulp verleende.

Omdat de vrouw zoveel haast had en stug doorfietste, kon de politieagent niet zijn excuses aanbieden voor het feit dat hij, en het slachtoffer, toch duidelijk op het fietspad in de weg lagen…

3 REACTIES

  1. Vooral dat stukje sarcasme aan het einde, terecht! Sommige mensen vinden hun eigen “drukke” leventje zo belangrijk dat ze vast en zeker over lijken zouden fietsen om zelf maar in die gemakzucht te blijven.

  2. Sommige mensen kunnen niet snel reageren op onverwachte voorvallen, zoals een geblokkeerd fietspad. Dat is mogelijk..

  3. Dat is misschien mogelijk. Stel dat je perongeluk, een beetje in dromenland verkerend, in zo’n situatie terecht komt. Dan lijkt me dat je na dit voorvalletje toch wel weer wakker bent. Dat geeft je dan de mogelijkheid om uitvoerig je excuses aan te bieden. Aangezien dat kennelijk niet is gebeurd ga ik er vanuit dat het deze dame niet zoveel kon schelen. Je hoort het vaker. Ik begrijp daar niets van. Gelukkig zijn de meeste mensen niet zo, ’t zou een zooitje worden.

Comments are closed.