Helders judosucces in Houten

0

Den Helder – Enkele Helderse judoka’s namen zondag in Sporthal “The Dome” in Houten (Utrecht) deel aan het “Groot Houten Judotoernooi”. Bijna 500 deelnemers betraden deze dag de tatami (judomat).
Het was de eerste keer dat de Helderse judoka’s hier aan deelnamen.

Iedereen mocht het erepodium betreden en mooie prijzen met kortingsbonnen op “Matsuru” judoartikelen in ontvangst nemen. Eerste plaatsen waren er voor Jayden Tijdeman, TJ Schippers, BJ Schippers en Nigel Groot. Zij wisten met groot overmacht al hun partijen te winnen en lieten daarbij zeer mooie judoworpen zien. Een tweede prijs was er voor Quinn Mulder en Rens Meier die op 1 verliespartij na, ook al hun overige partijen met overtuiging en mooie judoworpen wisten te winnen.

Gelijktijdig vond in Wognum het 9e Pascal Proper judotoernooi plaats in Multi Functioneel Centrum De Bloesem. Ook hier lieten de overige Helderse judoka’s hun klasse zien en werd er door alle judoka’s een prijs binnengesleept. Eerste plaatsen waren er voor Stef van Gemert, Denvey van der Linden, Chris Korver en Cyano Hunting. Een tweede plaats was er voor Sven Dalmeijer. Al met al weer een geslaagde sportieve dag voor de judoka’s in aanloop naar een drukke periode met veel judotoernooien.