Jan Nagel begint maandag als formateur

9

Den Helder – Jan Nagel heeft ja gezegd tegen het verzoek om als formateur aan de slag te gaan in Den Helder. Carlo Assorgia (Beter voor Den Helder) reed zaterdag zelf naar Hilversum voor een goed gesprek met Nagel. Hij begint maandag aan zijn werkzaamheden.

Nagel, bekend van 50Plus en eerder leefbaar Nederland, is op dit moment ook fractievoorzitter van 50Plus in de Eerste Kamer. Als formateur is hij de opvolger van Hans Huibers, die in de vorige ronde was voorgedragen door het CDA. Huibers kreeg voor zijn werk een vergoeding van ongeveer duizend euro, “Nagel doet het voor een reiskostenvergoeding”, aldus Assorgia.

Zijn taak is om een coalitie te smeden zonder CDA, VVD en D66.

9 REACTIES

  1. Wel die Russen in de gaten houden,Carlo….Voor je het weet liggen ze voor de haven.

  2. Ik heb binnen 50PLUS met Jan Nagel te maken gehad en ben van mening dat hij een van de weinigen is die een coalitie smeden kan door mensen bij elkaar te brengen.

  3. Jammer dat er al wéér onhebbelijkheden zijn ontstaan die het lokaal regeren moeilijk maken. Dat geeft geen vertrouwen voor de toekomst. Leren we dat nooit van fouten in het (recente) verleden?

  4. Als de komende verkenningen even succes zijn als het (bijna) veertigjarig Costa- Smeralda in de Koningstraat is het vertrouwen voor de volgende missie bij voorbaat verzekerd.

  5. Nee natuurlijk niet, de nagel aan de doodskist ! Lokale partij die alleen maar opportunistisch zwetst voor de verkiezing en daarna al snel terugkrabbelt om de lieve vrede te bewaren. Bodem van karton !

Comments are closed.