Krentebrood komt naar het Boerenverdriet

0

Den Helder – De Schager TOP2000 Band Krentebrøød is zaterdag 21 april te zien in café Het Boerenverdriet. De band is van alle markten thuis en speelt van Hazes tot ACDC! Gratis entree, aanvang: 22:00 uur.

Gitarist Richard Lind, drummer Martin Snaas, toetsenist Ger Selissen en bassist Marcel vormen samen met zanger/saxofonist Peter de Vries de ‘kakelverse’ bezetting van ‘Krentebrøød’! De band heeft nog maar net een single uitgebracht, maar bestaat al meer dan 25 jaar en kent vele bezettingswisselingen. Maar de gouden formule waar de band veel onvergetelijke topfeesten aan te danken heeft is onveranderd gebleven. Het spelen van een veelzijdig hit repertoire met show. IJzersterke pop- rock klassiekers worden afgewisseld met hedendaagse hits. Met een ruime dosis ervaring vliegen de ‘sixties’ t/m de ‘zeros’ en alles ‘in between’ je om de oren.

Krentebrood staat bekend om een veelzijdig repertoire; van André Hazes tot Pink Floyd, Robbie Williams, Bob Marley, Bløf, Marco Borsato, Het Goede Doel, Golden Earring, The Trammps, James Brown, Prince, Gary Moore, The Rolling Stones, Daryl Hall & John Oates, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, Simply Red, Queen, Status Quo, ZZ Top, Little Richard, Survivor, Vandenberg & Wild Cherry! Het komt allemaal voorbij in ’t gezellige café ’t Boerenverdriet.