Kruising Breewijd / Zuiderhaaks vijf weken dicht

0

Julianadorp – Aannemer BAM is deze week begonnen met de aanleg van een nieuwe rotonde op de kruising Breewijd / Zuiderhaaks. Dit betekent dat het verkeer hier geen doorgang heeft en wordt omgeleid. De nieuwe rotonde is vanaf 19 mei open.

Ook de bussen van Connexxion rijden een aangepaste route. Informatie daarover is te vinden op www.connexxion.nl. In verband met de aanleg van een rotonde op de T-splitsing Breewijd-Zuiderhaaks rijden de lijnen 30, 32 en 652 in Julianadorp een andere route. Lijn 32 vanaf Den Helder – Breewijd – RA Vogelzand- Vogelzand volgen tot de Zuidwal en daar weer op route Lijn 30 vanaf de Dorperweerth rijdt de Langevliet af en maakt een rondje op de Van Foreestweg. Lijn 30 vanaf den Helder eerst heen en terug de Van Foreestweg en dan rechtdoor Langevliet richting Boterrug.

Betreft haltes
Vervallen halte: Julianadorp, Kruiszwin
Vervangende halte: Julianadorp, Wierbalg

Vervallen halte: Julianadorp, Middelzand
Vervangende halte: Julianadorp, Vogelzand

Vervallen halte: Julianadorp, Vogelzand
Vervangende halte: Toelichting: Hoek Vogelzand

Vervallen halte: Julianadorp, Middelzand
Vervallen halte: Julianadorp, Kruiszwin

Vervallen halte: Julianadorp, De Slenk
Vervangende halte: Toelichting: Noodhalte op de Lange Vliet

Vervallen halte: Julianadorp, Zuiderhaaks
Vervangende halte: Toelichting: op de Lange Vliet

Vervallen halte: Julianadorp, Zuiderhaaks
Vervallen halte: Julianadorp, De Slenk