DHA-A leader
DHA-A leader

Man met wapens en drugs aangehouden

Den Helder – De politie heeft donderdagmiddag een 36-jarige man uit Den Helder aangehouden wegens het in bezit hebben van drugs en wapens.

Omstreeks 11.30 uur melden medewerkers van de Koninklijke Marechaussee dat zij op de Luchthavenweg in Den Helder bij een personenauto stonden die mogelijk niet verzekerd was. Ter plaatse herkenden de politiemensen de bestuurder van de auto als iemand die betrokken is bij het dealen in drugs.

Onderzoek in de auto en aan de verdachte leverde een ploertendoden (slagwapen) en een boksbeugel op. Verder vond de politie een gripzakje met twee bollen harddrugs en in totaal negentien envelopjes met harddrugs. De drugs en de wapens werden in beslag genomen. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: