Man moet opnieuw geluidsinstallatie inleveren

3

Den Helder – Een 31-jarige man uit Den Helder is voor de derde keer in vijf maanden zijn geluidsinstallatie kwijt geraakt. De politie kwam ook tijdens de Paasdagen langs, na klachten uit de omgeving.

Sinds 1 januari 2017 kreeg de Helderse politie al 47 meldingen van geluidsoverlast op het adres van de man, waarvan negen in de afgelopen week. “Niet elke keer konden wij dit constateren, desondanks zijn er al meerdere bekeuringen uitgeschreven. In oktober 2017 en maart 2018 was zijn geluidsinstallatie al in beslag genomen”, meldt de politie.

Op Tweede Paasdag kwamen er opnieuw meerdere meldingen binnen. “Bij de laatste keer hoorden wij zelf ook de overlast en daarom hebben wij de geluidsinstallatie en geluidsdragers in beslag genomen. De man heeft wederom een proces-verbaal gekregen.”

3 REACTIES

  1. Valt me nog mee dat ze handhaven, normaliter gaan ze in gesprek met de slachtoffers.

  2. Ik kan uit ervaring zeggen dat je er moedeloos en chagrijnig van wordt als je naast zo iemand woont. Het plan met die containerwoningen is zo gek nog niet. A-sociale mensen horen niet in een woonwijk.

Comments are closed.