DHA-A leader
DHA-A leader

Man onder invloed van drugs aangehouden

Den Helder – Rond 19.15 uur woensdagavond zag de politie Den Helder een 31-jarige man rijden op de Texelstroomlaan. “Zijn rijstijl deed ons vermoeden dat hij onder invloed van drugs was”, zegt de politie op haar facebookpagina.

Bij de afgenomen speekseltest kwam naar voren dat hij onder invloed van Amfetamine en THC was en dus werd hij vervolgens aangehouden. Een bloedonderzoek moet de hoeveelheid van deze stoffen in zijn bloed bepalen.

Ook het rijbewijs van de man is ingevorderd.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

  1. Jaap van vugt

    Ze moeten ook eens in de soembastraat kijken daar is een dertig km maar daar kijk niemand Naar de gemeente doet al helemaal niks niet belangrijk voor de gemeente tot dat er een aan gereden wordt er zijn er bij die rijden wel zeventig km dat is niet normaal maar de gemeente vindt dat het wel mee valt deze straat is de enige door gaan Naar de singel en de andere straten moet eerst wat gebeuren voor dat er wat gebeurt je heb niks aan de gemeente

Reageren is niet meer mogelijk.