Optreden Rebounced in Boerenverdriet

0

Den Helder – De Helderse band “Rebounced” is geformeerd rond zangeres Saskia Flamand Hoogerbrugge & gitarist/zanger Andy de Ronde. In bands (in onder andere “Time To Play” en “Capo”) hebben zij veelal samengewerkt. Als akoestisch duo “Andy & Saskia”, timmeren zij samen al jaren aan de muzikale weg. Komende zaterdag zijn ze te gast in het Boerenverdriet.

Hoewel zij beide afzonderlijk reeds in meerdere formaties regelmatig in het Helderse muziekcircuit te vinden waren, was het een logische stap om samen de band “Rebounced” op te starten en een bassist, drummer en toetsenman aan te trekken voor de basisbezetting. De basisbezetting bestaat uit: zangeres Saskia Flamand Hoogerbrugge, gitarist/zanger Andy de Ronde, drummer Ed de Ronde, toetsenman Marcel Faas en bassist Peter van der Park.

Het repertoire bevat voor een ieder wat wils met aan de grondslag het uitgebreide assortiment uit de historie van de muzikanten. Uiteraard is er ook voorzien in recentere songs! Dit gaat van blues, soul, funk, rock, reggae en nog veel meer. Nummers van Caro Emerald, Joe Cocker, Anouk, John Mayer, Bob Marley, Eric Clapton, Ilse De lange, Doobie Brothers, Gary Moore, Melissa Etheridge en noem maar op.

Het optreden begint zaterdagavond om 21.30 uur.